2007. április 1., vasárnap

aprilis, bolondis

Kicsit elfoglalt voltam az elmult honapban, egy uj projektel biztak meg es az elokeszuleti munkak tulsagosan is elhuzodtak, ezert a “hosszu kieses”. Kozben sok erdekes dolog tortent, hosunket, Pityu bacsit, kirugtak, mert ejszaka ahelyett, hogy orizze, meglopta a csempe-keszletet. Elkaptak es kirugtak. Van ez igy. Berki bacsi meg otthagyta a telepet, mert a fonokje nem fizette ki vagy nem fizette meg elegge. Nemtudom. Eleg az, hogy egyik napsuteses hetfoi reggel nem talalom. Ot se es a fiait se.

Az epulet atadasaval kesni fogunk, ket hataridot mar athagtunk sajnos, mar azt se tudjuk, hogy mit magyarazzunk szegeny klienseknek, vevoknek. De alakul. Sok vevovel beszeltem, tetszik nekik, ahogyan kineznek a lakasok J. Mindent beleadunk, mar nagyon a vegen vagyunk, belso simitasok, budikat szerelunk, zuhanyzokabinokat. Mikor az elso kesz furdot meglattam, meglepodtem. Nagyon ugyesen es jo izlessel rendeztek be. A sok kicsi aprosag, torulkozo-akaszto, szappantarto, tukor stb feldobta az alig 3 negyzetmeteres helyseget. Tetszik. Kepeket is felteszek majd, nemsokara.

Es meg valami: megyek ma fekezomeccsre=)). rohogeseket tartogatni.

5 megjegyzés:

Lorinczi Zoltan írta...

mi az a fekezomeccs?

Lutzi írta...

tudod, kolozsvaron van egy focicsapat: annaka neve az, hogy "U". A masik csapat, amelyik a roman bajnoksag elso ligajaban jatszika az a csefere. vagy CFR. a "kolozsvari" vasutas csapat. Es azert fekezo, mert "franar" (romanul olvasd). Jo oreg haveromat is lcipeltem es konnyesre rohogtuk magunkat a merkozes elott es utana, vegigmulattunk a szurkolotabor szanalmassagat, a sok giccses zaszlocskat es "kemenyfiukat". Eszmeletlen volt! Minden penzt megert. Reg volt ilyen szorakoztato vasarnap delutanom:)

Névtelen írta...

elfelejtetted a lényeget a meccsről: m..e poli timisoara!

Névtelen írta...

ez pedig szegeny es szomoru dolog, ne haragudj. mi lehet, hogy hulyebbek es csunyabbak vagyunk, mint a "hires" U, de mi azert jarunk meccset nezni, mert szeretjuk a focit. nem pedig szidni masokat, lenezni a vetelytarsat, pedig velt erkolcsi (! fociban !) vagy mittudomenmilyen felsobbrendusegi tudatunkat kielni. sokan orvendenek annak, hogy kolozsvaron van elsoosztalyu focicsapat [es ez nem minosites, csak utalas, hogy a CFR az elso osztalyban jatszik], es jol esik meccset nezni. es a szurkolotaborrol [rolunk] nem lehet sok jot leirni, de probalunk javulni. eddig sok helyen tapsoltak minket, kiszallason peldaul. nem vagyunk nagyon vulgarisak, ez tetszik bennunk. na jo, nem folytatom ezt tovabb :) maradok tisztelettel blogod olvasoja.

Névtelen írta...

ellenorizni kell:)